Tečajevi

Naši semestralni tečajevi stranih jezika dostupni su u zimskom i proljetnom semestru. Nudimo pohađanje specijaliziranih tečajeva za pravni i poslovni engleski i njemački, uz mogućnost polaganja međunarodnog pravnog ispita TOLES i priprema za polaganje ispita IELTS.

Upisi

Kako se upisati?                                   

Nakon što ste se odlučili za željeni tečaj, potrebno je poslati upit na info@kaemprijevodi.hr kako bi Vas proveli kroz daljni postupak upisa. Svaki polaznik će nakon prijave za odabrani tečaj morati pristupiti predtestu stranog jezika kako bismo utvrdili znanje jezika te Vas tako smjestili u odgovarajuću grupu. O samom testu i vremenu polaganja bit ćete obaviješteni nakon prijave na željeni tečaj. Nakon upisa i prijave na željeni tečaj sudionik dobiva sve potrebne materijale za pohađanje samog tečaja. Pri upisu, na pravom satu, polaznici sklapaju ugovor o pohađanju tečaja stoga trebaju imati osobnu iskaznicu i znati svoj OIB!

MjestoTečajevi će se održavati na adresi Rubetićeva ulica 16, Šalata (iznad Schlosserovih stuba).

Vrste tečaja

Tečajevi koje nudimo su specijalizirani tečajevi u području prava i ekonomije. Prilikom odabira željenog tečaja možete birati između pravnog engleskog ili poslovnog engleskog za ekonomiste i pripremnog tečaja za TOLES ispit koji se polaže nakon završenog pripremnog tečaja. Za upis i prijavu na naše tečajeve potrebno je imati određeno predznanje engleskog jezika ili njemačkog radi lakšeg i učinkovitijeg praćenja nastave.

Grupe: Sudionici naših tečajeva bit će raspoređeni u manje grupe od 6-8 polaznika. Tečajevi će se održavati na tjednoj bazi i bit će raspoređeni u dva semestra. Na kraju svakog tečaja sudionik će polagati ispit za dobivanje potvrde/uvjerenja o položenom tečaju za stručni strani jezik.

Informiraj se o tečajevima stranih jezika u ponudi!

Prijavi se

 Jesenski semestar započinje 25. rujna 2017, te se održava do veljače. Upisi u jesenski semestar traju zaključno do 15. rujna 2017.

 

Odaberi jezik koji želiš učiti ovisno o svom profesionalnom usmjerenju

Ostavi svoje kontakt podatke

Pričekaj naš poziv

Dođi u naš ured i upiši tečaj

SEMESTAR TERMIN TRAJANJE TEČAJA
Zimski semestar rujan-veljača 16 tjedana (1x120min)
Proljetni semestar veljača-lipanj 16 tjedana (1x120min)

Plaćanje: Moguće je gotovinsko plaćanje u 3 rate. Prva rata pri gotovinskom plaćanju na rate plaća se prilikom upisa. Cijene pojedinih tečaja možete provjeriti u izborniku. Svi sudionici dobivaju besplatne udžbenike i nastavne materijale.

Ukoliko biste se željeli priključiti grupama, ili imate kakvo dodatno pitanje, slobodno nas kontaktirajte na e-mail info@kaemprijevodi.hr.

 

Kontaktirajte nas

 

vrh stranice